Upprätta ett GRATIS konto på TRENDSALES här
- och få 14 dagars gratis VIP-medlemskap!

Vad är Trendsales SHOPS?

Under Trendsales SHOPS hittar du annonser från Trendsales många företagsmedlemmar. Du kan här köpa varor genom att trycka direkt på Köp Nu-knappen. Därför är detta ett enkelt och snabbt sätt att handla på.

Efter att du tryckt på Köp Nu kommer en begäran om köp att skickas till säljaren. När denne har godkänt begäran kommer pengarna att dras från ditt TrendsalesKonto och både säljare och köpare får ett mail med information om köpet samt kvitto på transaktionen.

Notera att, du genom att handla från en företagsmedlem, är garanterad 14 dagars full returrätt om du skulle ångra ditt köp.

Hur får jag mina varor visade i Trendsales SHOPS?

Du kan klicka här för att upprätta ett konto som företagsmedlem och här om du vill läsa medlemsvillkoren för en företagsmedlem.

Kom ihåg att när du handlar från en företagsmedlem omfattas du som köpare av 14 dagars full returrätt om du ångrar ditt köp.

Notera att, du genom att handla från en företagsmedlem, är garanterad 14 dagars full returrätt om du skulle ångra ditt köp.

Jag har frågor om en vara i Trendsales SHOPS?

Klicka på medlemsnamnet för att komma in till dennes profil på Bazaren. Här hittar du även annonsen samt har möjligheten att ställa frågor eller läsa mer om säljaren. Vi hälsar dig välkommen till Trendsales SHOPS och sitter naturligtvis redo för att hjälpa dig på Support om du har fler frågor.