Vi tror på god karma- gör du?

Gott frambringar nämligen gott och det vill vi alltid stå upp för! Här är våra 6 bud på hur man upprätthåller den goda Trendsales-karma:

1. Bud är bindande så håll din del av avtalen

Är du osäker på om du önskar att köpa en vara, så vänta med att lägga ett bud tills du är helt säker. Oseriösa bud är störande för säljaren och du riskerar att få en varning.

2. Din handel=din avgift

När du handlar via Trendsales, är där en avgift i förbindelse med handeln. Avgifterna är där bland annat för att säkra dig, därför är det inte bra handelsskick att pålägga dem till din handelspartner.

3. En handelsupplevelse är en helhetsupplevelse!

Därför är det inte bara varan som ger upplevelsen, utan också dialogen innan och efter handeln! Ta ett andetag, räkna till 10 och prata ordentligt!

4. Svara din med-Trendsaler!

Ställer du en fråga på en annans, där säljaren svarar dig är det god stil att svara tillbaka. Ett svar betyder inte att du ska köpa, MEN det är en annan människa som tagit sig tid att svara dig så visa respekt.

5. Ta ansvar genom att låta OSS ta ansvar!

Om en handel går i dödläge eller en dialog inte går som planlagt, sök råd hos vår Support. Vi är alltid till rådighet och vill så gärna hjälpa!

6. Sprid all den goda karman du kan!

Skriv gärna en extra smily i svaret, smickra den medlem som gjort en bra varubeskrivning, hjälp en ny Tsér och kom ihåg att det är människor som sitter bakom skärmen - på andra sidan av annonsen, debatten eller privatmeddelandet!